Најава на настани

МИА Најави МКД

12 август 2020 

12 август 2020 

Скопје – Центарот за еколошка демократија „Флорозон“ и ЈП Комунална хигиена ќе одржат прес-конференција. (Хол на ТЦ Зебра / 10:00)

Скопје – Младинскиот образовен форум  организира едночасовна дискусија насловена „Замисли си желба за квалитетна младинска политика“. (Кафе-бар „Шортбас“ / 12:00)

Охрид – Предавање донација од ликовни дела на уметникот со македонско потекло Мајкл Клос за ЈЗУ Општа болница Охрид. (11:00)

 

________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close