Најава на настани

МИА Најави МКД (ДПЛ)

12 август 2020 

12 август 2020 

Скопје – Прес-конференција на Народна банка ростории на Народната банка/16:30 (новинарите да пристигнат 15 минути пред почетокот на конференцијата, односно до 16:15, имајќи ги предвид протоколите за КОВИД-19, НБ замолува на конференцијата да учествува по еден новинар од медиум))

Скопје – Центарот за еколошка демократија „Флорозон“ и ЈП Комунална хигиена ќе одржат прес-конференција. (Хол на ТЦ Зебра/10:00)

Скопје – Младинскиот образовен форум  организира едночасовна дискусија насловена „Замисли си желба за квалитетна младинска политика“. (Кафе-бар „Шортбас“/12:00)

Охрид – Предавање донација од ликовни дела на уметникот со македонско потекло Мајкл Клос за ЈЗУ Општа болница Охрид. (11:00)

___________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close