Најава на настани

МИА Најави МКД

11 август 2020

11 август 2020 

Скопје – Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, МВР, Мотоциклистичка федерација и Црвен крст – Скопје организираат јавен настан – мотодефиле и симулациона вежба на сообраќајна незгода со повреден мотоциклист. (Мотодефилето ќе започне пред СЦ „Борис Трајковски“/10:20 и завршува кај порта „Македонија„/11:00)

 

__________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close