Најава на настани

МИА Најави МКД

10 август 2020

10 август 2020

Скопје – Одбележување 19 години од загинувањето на бранителите кај месноста Љуботенски бачила.(Волково, пред спомен-обележјето на припадниците на резервниот армиски состав/8:30)

Скопје – Прес-конференција на Независниот синдикат на камионските транспортери на Македонија-НСКТМ МАКАМТРАНС и Независниот синдикат на градежни работници инжинери и трговци во градежништвото-НС ГРИТГ на тема „Реконструкција или рушење на Универзална сала“. (пред Универзална сала/11:00)

Скопје – Онлајн премиера на проектот Театарот во креативните индустрии – дисперзирана драматика во Скопје. (Youtube каналот/19:00)

 

 __________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close