Најава на настани

МИА Најави МКД

5 август 2020

5 август 2020

Охрид – На фестивалот „Охридско лето“ ќе биде изведена претставата „Сестрите Прозорови“, продукција на Народниот Театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“ од Велес. (во предворјето на црквата „Света Софија“/21:00)

Скопје – Отварање на изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“. (Уметнички центар АРТ ХАБ/20:30)

__________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close