Најава на настани

МИА Најави МКД

6 август 2020

6 август 2020

Охрид – Во рамки на фестивалот „Охридско лето“ ќе настапат турските уметници Озџан Улуџан – виолина и Бирсен Улуџан – пијано. (предворје на црквата „Света Софија“/21:00)

__________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close