Најава на настани

МИА Најави МКД

4 август 2020

4 август 2020

Скопје – Конститутивна седница на Собранието на Република Северна Македонија. (сала Голема купола/12:00)

Скопје – Прес-конференција на Независниот синдикат на камионските транспортери на Македонија-НСКТМ МАКАМТРАНС и Независниот синдикат на градежни работници инжинери и трговци во градежништвото-НС ГРИТГ за покачувањето на цената на струјата. (пред Министерство за труд и социјална политика/11:00)

Охрид – Свечено отворање на годинашното 60. јубилејно издание на манифестацијата „Охридско лето“. (Античкиот театар/21:00)

Скопје – Театарска претстава на албански јазик „Зоолошката приказна“ во рамки на Скопско лето 2020. (Факултет за ликовни уметности – Сули ан/20:30)

__________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close