Најава на настани

МИА Најави МКД

16 јули 2020 

16 јули 2020 

Скопје – ОБСЕ/ОДИХР на прес – конференција ќе ги соопшти првичните заклучоци од предвремените парламентари избори во Република Северна Македонија.  (х.Мериот/15:00, www.facebook.com/osce.odihr)

______________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close