Најава на настани

МИА Најави МКД

31 март 2020 

31 март 2020 

Скопје – Седница на Советот за безбедност на Република Северна Македонија. (Кабинет на Претседстелот на Републиска Северна Македонија/14:00)

Скопје – Изјава за медиуми на дополнителната заменик-министерка во Министерството за информатичко општество и администрација, Невенка Стаменковска Стојковски. (Пред објектот на МИОА во зградата на поранешна Нова Македонија/11:00) 

____________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close