MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Bruksel – Në një letër drejtuar kryetarit të Komisionit Evropian, ministrat e punëve të jashtme të gjashtë vendeve anëtare të BE-së pajtohen që metodologjia e negociatave të anëtarësimit mund të përmirësohet, por insistojnë që zgjerimi të mbetet perspektivë e kapshme dhe Maqedonia e Veriut edhe Shqipëria të marrin dritë të gjelbër për negociatat në mars.

Back to top button
Close
Close