MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Gjithsej 1248 pacientë me Kovid-19 shërohen në repartet infektive në  kryeqytet dhe në spitalet në mbarë vendin, ende ka shtretër të lirë. Të gjitha repartet e klinikave spitalore disponojnë edhe me vende spitalore deri te të cilat ka  furnizim  të oksigjenit. Tani për tani nuk mendohet  për restriksione të reja, sepse  kështu masat e dimensionuara gradualisht e  stabilizojnë situatën, Sipas autoriteteve shëndetësore masat e deritanishme  japin rezultate  dhe restriksionet plotësuese nuk do të kishin ndonjë efekt më të rëndësishëm.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close