MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Kuvendi sot duhet ta fillojë seancën e 22-të në rendin e ditës të së cilës janë disa pika, midis të cilave edhe propozimi i plotësuar i Rregullores së punës së Parlamentit, me procedurë të shkurtuar dhe Projektligji për Parandalimin dhe Mbrojtjen nga dhuna ndaj grave dhe dhuna në familje, në lexim të parë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close