MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Gjithsej 20711 raste aktive me Kovid-19 janë regjistruar në vend, prej të cilëve gjysma 9985 janë në Shkup, ndërsa në spitale trajtohen 1290 pacientë. Edhe krahas rritjes së numrit të të infektuarve, megjithatë, spitalet disponojnë me shtretër të lirë. Që të mundësohen hapësira shtesë për trajtim të të sëmurëve, nga e hëna në dispozicion do të jenë edhe një pjesë e kapaciteteve dhe ekipeve mjekësore edhe nga spitalet private.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close