MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA FLESH

Shkup – Buxheti i përgjithshëm i Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale për vitin 2021 është parashikuar në 53.183.958 mijë denarë. Buxheti për vitin e ardhshëm është parashikuar në mënyrë që të kapërcehen pasojat negative të krizës shëndetësore dhe ekonomike të shkaktuar nga pandemia me Kovid-19, theksoi sot në konferencën për shtyp Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close