MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq, në konferencën e sotme për shtyp paralajmëroi për ligjin mbi gjendjen e jashtëzakonshme dhe gjendjen ushtarake, duke pasur parasysh siç tha ai, “nuk e dimë se çfarë na pret në të ardhmen me krizën e koronavirusit”.

Back to top button
Close
Close