MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA FLESH

Shkup – Analizat e bëra nga Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) tregojnë se një pjesë e madhe e shkollave nuk kanë siguruar mjete teknike për ndjekje të mësimit onlajn, por nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës sigurojnë se po bëhen të gjitha përgatitjet e nevojshme për fillim të suksesshëm të vitit të shkollor nga 1 tetori.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close