MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA FLESH

Shkup – Ministria e Punëve të Brendshme i njofton qytetarët e Shkupit se sot dhe nesër do të mbahet  manifestim  sportiv ndërkombëtar (FIS roler ski kup Skopje” në organizim të Qytetit të Shkupit, Agjencisë për Rini dhe Sport, Federatës  së skijimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Klubi për disiplina Biatlon dhe Nordik “Skijime olimpike” nga Shkupi dhe “Munte” – Karposh.

Back to top button
Close
Close