MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Dhjetë pacientë janë hospitalizuar për shkak të komplikimeve nga koronavirusi gjatë 24 orëve të kaluara në qendrat e kovidit në Shkup dhe në vend. Në Shkup është pranuar një pacient dhe nëntë pacientë në spitalet përgjatë vendit. Në shtëpi janë lëshuar 22 pacientë të shëruar.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close