MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Për gjuhën dhe identitetin maqedonas nuk kemi biseduar dhe as që janë në tryezë. Biseduam për propozimin portugez, i cili vjen nga Portugalia si kryesues me Këshillin e Evropës, i cili absolutisht kujdeset për gjuhën tonë maqedonase dhe identitetin maqedonas dhe në të njëjtën kohë kujdeset edhe për pozitat bullgare, deklaroi sot kryeministri Zoran Zaev, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve para vizitës së nesërme në Sofje.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close