Uncategorized

MIA FLESH

Shkup – Në pajtim me të dhënat e Institutit për Shëndet Publik, në 24 orët e fundit janë bërë 1.007 testime, ndërsa janë regjistruar 43 raste të reja me Kovid-19 nga: Shkupi – 24, Kumanova  – 5, Manastiri  dhe Ohri  – nga 3, Prilepi, Tetova dhe Kërçova  – nga 2, Gjevgjelia dhe Vinica –  nga 1.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close