MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Presidenti i shtetit Stevo Pendartovski nuk avokon rishikim të procesit gjyqësor, por pajtim qytetar, ndërsa lideri i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski nuk kërkon amnisti ose falje, por “drejtësi” për të dënuarit në rastin “27 prilli, është epilogu nga takimi i mbrëmshëm në vila “Vodno”. Kryeministri Zoran Zaev e përshëndeti dialogun mes Pendarovskit dhe Mickoskit, por, thotë, nuk pret asgjë prej tij lidhur me ngjarjet e 27 prillit në Kuvend, ndrësa kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti vlerëson se kualifikimi “terrorizëm” është tepër i rëndë për pjesëmarrësit në ngjarjet 27 prillit në Kuvend.

Back to top button
Close
Close