MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA FLESH

Shkup – Greqia do të mund ta hapë kufirin më 14 maj dhe të lejojë hyrje për qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut me test PCR negativ jo më të vjetër se 72 orë me vërtetim për vaksinim kundër Kovid-19, ka deklaruar sot ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Back to top button
Close
Close