MIA FleshMIA Radio FleshUncategorized

MIA FLESH

Shkup – Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani realizoi takim pune me Ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së nga grupi joformal C5 të shteteve evropiane qendrore, ku hyjnë: Georg Vucas i Austrisë, Milan Predan i Sllovenisë, Mirosllav Toman i Çekisë, Henrik Markush i Sllovakisë dhe Laslo Duks i Hungarisë.

Back to top button
Close
Close