MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA FLESH

Shkup, – Fatime Fetai, Burim Rustemi, Sasho Rajçev, Naum Panovski dhe Snezhana Bundalevska – Georgievska në seancën e sotme të Këshillit të Prokurorëve Publikë janë zgjedhur prokurorë në Prokurorinë e Lartë Publike Shkup.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close