MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Sfida e re “Startap heronj” sot do të prezantohet në konferencë për shtyp. “Startap heronj” do ta prezantojnë drejtori i Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik, Kosta Petrov, brend drejtoresha e “Tineks”-it, Cvetanka Hristovska dhe lideri i ekipit të projektit IME, Goran Damovski.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close