MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

– Ministria e Financave, Qyteti i Shkupit dhe Banka Evropiane për Rimëkëmbje dhe Zhvillim sot nënshkruan marrëveshje për hua në vlerë prej 70 milionë euro për realizim të projektit për transport Bas Rapid Transit në Shkup. Me këtë marrëveshje, zyrtarisht fillon procedura për ndërtim të transportit të shpejtë dhe të qëndrueshëm publik, qëllimi i të cilit është ulja e rrëmujës në komunikacion, por edhe ulja e ndotjes së ajrit. Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov në konferencë për media theksoi se me nënshkrimin e marrëveshjes dhe fillimin e procedures realizohet ëndrra e vjetër 40 vjeçare e shkupjanëve. Shkupi, siç tha, është qyteti i parë në Ballkan i cili do ta realizojë këtë sistem, që sipas kryetarit të Shkupit, nuk është vetëm sukses për qytetin, por edhe sukses për të gjithë shtetin tonë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close