MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

– Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Nikolla Dimitrov më 22 dhe 23 prill, pra nesër dhe pasnesër do të qendrojë për vizitë pune në Rigë dhe Vilnius, ku për nesër është paraparë të mbajë takime me ministrin për Punë të Jashtme Edgars Rinkeviçs, me përfaqësues të Kuvendit letonez – Rihardos Kols, kryetarin e Komitetit për Punë të Jashtme dhe Anda Vita Terauda, kryetare e Komitetit për Çështje Evropiane. Ndërkaq, pasnesër në Lituani, zëvendëskryeministri Dimitrov do të pritet nga kryeministrja Ingrida Shimonite, si dhe nga ministri për Punë të Jashtme Gabrielius Landsbergis, gjithashtu do të takohet edhe me Radvile Morkunaite – Mikuleniene, zëvendësfolëse dhe kryetare e Komisionit për Çështje Evropiane në Parlamentin Lituanez.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close