MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Pjesa më e madhe e kursimeve të qytetarëve në banka dhe kursimore janë të siguruara në Fondin për Sigurimin e Depozitave, i cili aktualisht ka mjete mbi minimumin e përcaktuar ligjërisht, dhe ata thonë se kanë në dispozicion mekanizma nëse shteron fondi i sigurisë dhe ka nevojë për pagesë të kompensimit, pra ndodh një ngjarje rreziku.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close