MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Do të jetë plotësisht e parëndësishme që ne kemi miratuar ligj të mirë për furnizim publik, nëse nuk krijojmë kushte për zgjedhjen e operatorit më të mirë ekonomik, u porositën kompanive zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi dhe ministri i Financave Fatmir Besimi në takimin e sotëm të punës në Odën Ekonomike të Maqedonisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close