MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Zëvendës ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani sot do të marrë pjesë në takimin konsultativ me përfaqësues të kompanive, vetëqeverisjeve lokale dhe shkollat e mesme profesionale nga Kumanova.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close