MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup - Regjistrimi i popullatës, i cili do të mbahet në pranverë për herë të parë pas 19 viteve, është jashtëzakonisht i rëndësishëm për vendin tonë dhe për krijimin e politikave dhe strategjive shtetërore, ekonomike, shëndetësore, arsimore, kulturore, thelbësore për përparimin e vendit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close