MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Ndërmarrja publike e qarkullimit (NPQ) informon se transporti publik sot do të funksionojë sipas orarit të së dielës. Theksojnë se përjashtim do të jenë linjat 18A, 32, 51, 55B, 55V, 56, 56A, 70, 81, 118, 160, 164 dhe 180, të cilat do të qarkullojnë sipas orarit të së shtunës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close