МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

3 август 2021

3 август 2021

Поведена постапка за предизвикување тешка сообраќајна незгода и неукажување помош

Ангелов: Нема потреба од прогласување кризна состојба

Шекеринска: Поддршка од НАТО сојузниците во справувањето со пожарите – Словенија е подготвена да помогне

Најригорозни мерки за тој што намерно ќе предизвика пожар, повика инспекторот за превенција Каракулев

МЗ: Да се почитуваат препораките за заштита од топлотниот бран

Грлиќ-Радман: Функцијата на висок претставник во БиХ е остаток од минатото и доказ за недостиг на демократија

НВО: Убиството на Шишов е планирана операција на белорускиот режим

Во Русија горат над милиони хектари, во Јакутија наложена евакуација

Официјална Будимпешта: Унгарија одговара на нападите од Брисел

УНИЦЕФ: Една година по експлозијата во Бејрут, децата се уште чувствуваат последици

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button
Close
Close