МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

25 јуни 2021

25 јуни 2021

Спасовски во Охрид се сретна со колегите од Косово и Босна и Херцеговина – МИА (mia.mk)

ДПИ изрече прекршочни платни налози за компанијата „Евротим ГДС“ ДООЕЛ – Кичево за несоодветниот „мазут“ во складот во Ресен – МИА (mia.mk)

Филмските работници бараат враќање на буџетот за филмската дејност на стапката пред пандемијата – МИА (mia.mk)

Царовска: Продолжува доделувањето на стипендиите „Борис Трајковски”, од годинава за студирање на престижниот британски Универзитет Јорк – МИА (mia.mk)

Од 1 јули ќе се укинат тарифите за роаминг за граѓаните на шесте земји од Западен Балкан – МИА (mia.mk)

Блиц: Европскиот пат на Србија можат да го закочат Хрватска, Романија и Бугарија – МИА (mia.mk)

Турција: Одлуките на лидерите на Унијата се далеку од очекуваното – МИА (mia.mk)

Најмалку петмина мртви по торнадото во Чешка – МИА (mia.mk)

Во напад во Мали повредени 15 германски војници – МИА (mia.mk)

УЕФА отвори истрагата за дискриминација на натпреварот Германија – Унгарија – МИА (mia.mk)

Back to top button
Close
Close