МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

28 февруари 2020

28 февруари 2020

Советот на Прилеп ќе носи одлука за откажување на карневалот „Прочка 2020“

Герберих: Сите зборуваат за „бомби“, но кога тие ќе експлодираат не се толку силни за да постои страв од нив

Откажан карневалот во Струмица

Роман Полански фаворит за годинашните „Сезар“ награди

Четврт потврден случај на заразен со новиот коронавирус во Грција

ЕУ ја поздрави одлуката на Курти да ги укине царините за Србија и БиХ

Турција вече нема да запра бегалци, мигранти веќе тргнаа кон Европа

Постдипломци од Јапонија ја избраа земјава за дестинација на студиска посета

Нато на вонредни консултации по барање на Турција поради ситуацијата во Сирија

Од ЕУ за автопатна мрежа во Босна и Херцеговина – 204 милиони евра заем

Back to top button
Close
Close