МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

23 јуни 2020

23 јуни 2020

Ангеловска: Мерката ослободување од плаќање аконтации за самостојни вршители на дејност продолжува и во јуни и јули

Владата ги донесе протоколите за работа на казината и за полагање на квалификациски испит во средните училишта

УНЕСКО: Околу 260 милиони деца во светот немаат пристап до училиштата

Бројот на починати и заразени од Ковид-19 во Србија многу поголем од официјалните бројки, според БИРН

ЕСПН ги рангираше најтешките спортови, гимнастиката е пред фудбалот

Доделувањето „Златен глобус“ преместено за февруари

Јувентус во првиот натпревар од шампионатот по рестартирањето ја совлада Болоња

Од сметката на „Виркард“ исчезнаа 1,9 милијарди евра

Креиравме „совршена бура“ за нова пандемија

Back to top button
Close
Close