МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

23 јануари 2020

23 јануари 2020

На македонското општество му треба психолошко лекување поради отуѓеноста

Гренел до Тачи: Прогресот во односите со Србија подразбира укинување на таксата

Хрватска сè повеќе потпаѓа под руско влијание

Комисија во Давос: Екстремистички групи ја подриваат демократијата преку социјалните мрежи

Финскиот претседател донираше 200.000 евра за сиромашни деца

Рохинџите во Мијанмар ја чекаат првата одлука на Европскиот суд за правда

ГАВИ: Вакцината против коронавирусот најрано за една година

Сиетл експериментира со гласање од мобилни телефони на избори

Аеродромот во Канбера затворен поради пожар во негова близина

ЕУ со ограничувања за високоризичните доставувачи на 5G опрема

 

Back to top button
Close
Close