МИА Бриф 5+5

МИА Бриф 5+5

22 јануари 2020 

22 јануари 2020 

Уставниот суд не поведе постапка за амнестијата за „27 април“

Шпанската Влада побара од Парламентот по итна постапка да го ратификува Протоколот за НАТО

Спасовски: Нема штетен отпад увезен во државата

Микиќ: Нема потреба од паника и воведување посебни мерки во врска со новиот корона вирус

Вангеловски чувал во фиока триесетина стари предмети

МАТТО ќе ја поттикнува билатералната трговија со Турција

Во Австралија, по пожарите и поплавите, се појавуваат смртоносни пајаци

ЕУ е подготвена да се спротивстави на новиот вирус од Кина

Путин: Да не експериментираме – на Русија и е потребна цврста претседателска власт

Српско министерство за евроинтеграции: 54 отсто од граѓаните го подржуваат членството на Србија во ЕУ

 

Back to top button
Close
Close