МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

13 март 2020

13 март 2020

Дополнителни мерки во Дебар и Центар Жупа, можно воведување карантин

Француските образовни установи ќе бидат затворени најмалку 15 дена

САД ја суспендираат помошта за деловите од Јемен што се под контрола на Хусите

Апел до нашите од земјите со висок и среден ризик да го одложат доаѓањето дома

Мерки воведени во дел од државите во светот за спречување на ширењето на Ковид-19

Листа на дијагнози на хронични болни ослободени од работа поради Ковид-19

Босонаро ги повика приврзаниците да се откажат од демонстрации

Австрија најавува нови рестриктивни мерки поради Ковид-19

Сопатниците на првозаболената од коронавирус негативни на Ковид-19

Со обраќањето за коронавирусот Трамп место смирување предизвика конфузија

 

Back to top button
Close
Close