МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

17 јуни 2021

Стефан Јанев: Политичарите се тие што донесуваат одлуки

Бесими: Повисоки инвестиции во човечкиот капитал за забрзување на економскиот раст

Заев: Проблемот со Бугарија е билатерален и така треба да се реши

КСС: Што поскоро да се одржи средбата со премиерот

Кино „Милениум“ е повторно отворено

Анализа: Пандемијата ја продлабочи нееднаквоста на лицата со попреченост

Анкета на Галуп за изборите во Бугарија: Резултатот изгледа се повеќе непредвидлив

ЕК го одобри грчкиот план за закрепнување и отпорност во висина од 30,5 милијарди евра

Пирс: Тејтум и Мичел требаше да бидат во идеалните петорки на сезоната

„Викторија’с сикрет“ најави нова маркетинг-стратегија

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close