МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

13 декември 2019

13 декември 2019

Ангеловска: Мој ДДВ#Моја награда стартува за два дена, за граѓаните трикратна корист

Џонсон во Бакингамската палата бара мандат од кралицата Елизабета

Здравев: Забелешки на Венецијанската комисија за Законот за јазиците се коректни

Јанмат: ЕУ апелира за зајакнување на борбата против корупцијата

Спасовски од Софија: Меѓусебната соработка е императив за ефикасна национална безбедност

Ангеловска: Законот за моторни возила е комплетно нов закон, кој нуди системско и неселективно решение

Османи: Европските интеграции остануваат највисок приоритет на земјава

Тасева: Решителна борба против ендемската и системска корупција која има разорувачко и животно загрижувачко дејство

Полански: За сè е виновен Харви Вајнстин

ОН ја усвои резолуцијата на Русија за контрола на оружјето

 

 

Back to top button
Close
Close