12 мај 2021

Јосифовски: Неправедно е финансиска помош да добијат само дел од угостителите, сите беа затворени со одлуката од 5 април

Заев – Куенка: Во Шпанија препознаено подобрувањето на институционалниот систем во С Македонија, продолжува поддршката на европскиот пат

НУК воведува златен сертификат за угостителските објекти кои ги применуваат протоколите за работа

Независноста и непристрасноста на правосудството најниско оценета област, покажува Вториот национален извештај

Гечевски: Наша чест и обврска е да се запамети името на Буштур

Бесплатен ПЦР тест за туристите во Црна Гора

Георги Панајотов: Живееме во време на тектонски геополитички поместувања

„Амазон“ доби судски спор со ЕК за даночни олеснувања во Луксембург

ФАО го објави најновиот Извештај за безбедност на храната и исхраната во Европа и Централна Азија за 2020 година

Тедрос: СЗО ќе разговара за наодите на панелот експерти

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close