5 мај 2021

Битиќи: Ако е потребно во мај или јуни ќе следи седми пакет економски мерки

Под строги протоколи и без верници во толпата ќе се одржи традиционалната струшка Литија

Толковниот речник на македонскиот јазик достапен електронски на платформата makedonski.gov.mk

„Блаже Конески денес“ – трибина за неговото творештво и влијанието врз македонската култура

Шидер: Застојот во евроинтеграциите поради проблемот со Бугарија во спротивност со европскиот дух и не треба да биде пречка за првата меѓувладина конференција

Косовската влада не може да бара условна слобода за обвинетите за воени злосторства од судот во Хаг

Градоначалничка во Белгија се вакцинирала пред приоритетните групи

СЗО во Берлин формира центар за одговор на пандемии

Анкета: Над 50 отсто од луѓето во демократиите низ светот чувствуваат прекумерни ограничувања поради Ковид-19

 

Back to top button
Close
Close