МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

21 април 2021

21 април 2021

Панел дискусија: Помагање меѓу компаниите и комерцијализација на иновативите продукти

Најавено учество на Заев и Димитров на Делфи економскиот форум во Атина

Шекеринска: Не сум учествувала во дискусија за кандидантот за наш амбасадор во САД

Оштетените штедачи ја поздравуваат одлуката на Уставен суд за поведената постапка за Закон за банки

Албанија: Расте незадоволството од воведениот карантин за лицата кои влегуваат во земјата од С. Македонија и Грција

Амбасадорот на БиХ Јаќимовиќ порача дека на Балканот му е потребен мир, војните на сите им се преку глава 

Словенија, Хрватска и Италија потпишаа изјава за заштита на Јадранско Море

Француски производител на вакцини ги прекина преговорите со ЕК

Рот: Промена на границите на Западен Балкан не решава никаков проблем

Само Реал и Барселона не најавија повлекување од Супер лигата

Back to top button
Close
Close