МИА Бриф 5+5

МИА Бриф 5+5

16 април 2021

16 април 2021

Заев, Села и Гаши постигнаа решение, деталите ќе се соопштат откако ќе се стават на хартија

Заев: Има пари во Буџетот за петтиот пакет мерки

Обвинителството предложи мерки на претпазливост за агентот за недвижности осомничен за измамата со купопродажба на станови

Во тек истрага за софтверот за контрола во сообраќајот, сомнение за причинета штета на Буџетот од 180 илјади евра

Одлагањето на дебатата за Западен Балкан во ЕУ е само поради форматот

Пахор против промена на границите и бара брза интеграција на Западен Балкан во ЕУ

Од еколошки причини Франција ги укинува кусите домашни летови

Меркел, Макрон и Си на онлајн самит разговараат за климатските промени

Back to top button
Close
Close