МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

26 февруари 2021

26 февруари 2021

Организаторите на протестот за „Монструм“ го прогласија протестот за завршен, дел од учесниците се обидуваат да предизвикаат инциденти

Се интензивира соработката со САД на полето на безбедноста на храната

Потребна е едукација на жените од руралните средини за нивен економски и социјален развој

Пендаровски покровител на „2021 – Година во чест на Блаже Конески“

Стартува платниот промет во Пошта на РСМ

Црна Гора и Унгарија на четврто место во светот по стапката на смртност од Ковид-19 во изминатата седмица

Основачите на Бионтек ќе го добијат највисокиот орден на Германија

Во Австрија половина од моменталните инфекции предизвикани од новиот сој

Бајден: САД никогаш нема да ја признаат анексијата на Крим

ФДА ќе препорача одобрување на вакцината на Џонсон енд Џонсон

Back to top button
Close
Close