МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

22 февруари 2021

22 февруари 2021

Работниците да се охрабрат и да ги пријават сите прекршувања од работен однос

Вакцинирани 1040 здравствени работници, над 63 илјади граѓани се пријавиле за вакцинирање преку онлајн апликацијата

Истражување на Галуп Интернејшенел за перцепцијата на луѓето за основните демократски вредности

Груби: Употребата на мајчиниот јазик е скапоцена вредност за нашата заедничка држава

Членови на семејството и обезбедувањето на Мијалков повикани на информативен разговор

Косово: Ќе се пребројуваат гласовите во 494 избирачки места

Велика Британија планира учениците да ги врати во училиштата на 8 март

Пиварниците во Германија морале да фрлат пиво вредно милиони евра

Министрите за надворешни работи на ЕУ постигнаа договор за воведување санкции против Русија

ЕМА ја потврди ефикасноста на АстраЗенека за сите возрасни групи

Back to top button
Close
Close