МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

18 февруари 2021

18 февруари 2021

Анализа: Земјоделците не беа и не се на владината агенда  

СКСЗМ: Државната помош на незавидно ниво, вакцините и пописот клучни, честите избори го кочат бизнисот 

МЖСПП иницира дополнителни консултации со релевантни институции во однос на заштитата на Водно

Европерспективата заедничка определба на Скопје и Белград

Пробен попис на населението во Хрватска од 1. до 15 март

Белгиските експертите оценуваат дека не е доволно да се вакцинира 70 отсто од населението

Брисел сака поостра трговска политика на ЕУ

Проф. Пите: Вакцината  против Ковид-19 треба да биде општо добро

ЕК и даде рок на Унгарија да ги отстрани ограничувањата за финансирање на НВО

Макрон претстави план за подобра заштита од кибер криминал

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close