МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

28 јануари 2021

28 јануари 2021

Хелсиншки комитет: Новиот закон да донесе и реално подобрување во животот на граѓаните

Тасева: Само со политика и декларативност не може да се промени состојбата со корупцијата

Седницата за пратенички прашања прекината по барање на АА/Алтернатива, продолжува во 13 часот

„Мој труд, мои права!“, кампања за подигнување на свеста за работничките права

Харадинај: Не ни треба дозвола од Србија за обединување со Албанија

Индекс на перцепција на корупција на ТИ: БиХ и Северна Македонија најлошо рангирани во регионот, Словенците – најдобри

Потребите за електрична енергија Албанија почна ги покрива со домашно производство

Клуге: Стапките на пренос на Ковид-19 се уште се превисоки

„Спутник v“ е речиси 100 отсто ефикаснa во создавањето клеточен имунитет

Шпан: Германија ја очекуваат уште 10 тешки недели поради недостигот на вакцини

Back to top button
Close
Close