МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

22 јануари 2021

22 јануари 2021

Средба на министерот Спасовски со вршителот на должност во Амбасадата на Државата Катар, шеик Јасим бин Хамад Ал-Тани

Почна со работа консултативната група за реформи во системот за предучилишно згрижување и воспитание на децата

Пендаровски – Џанг Ѕуо: Успешни односи, традиционално пријателство и прагматична соработка

Борбата против корупцијата клучна за водењето чесен бизнис

Вицепремиерот Димитров ја потпиша Рамковната спогодба за превод на правото на ЕУ

На инфективните оддели во земјава се лекуваат 608 пациенти со Ковид-19

Филипче: Во тек постапка за набавка на инсулин, надополнети се инсулинските аптеки

Холштајн: Да се спроведе Договорот за добрососедство, а реформите во Северна Македонија да продолжат

Мета: Еден Албанец денес се чувствува многу побезнадежно од еден Сириец, Ирачанец или Авганистанец

Мишел го повика Путин да го ослободи Алексеј Навални

 

Back to top button
Close
Close